Projecten

Innoveren gaat over kennis, onderzoek, creativiteit en samenwerking. We zijn in diverse markten bezig met testen, pilot projecten en full scale toepassingen. Hieronder vindt u een greep uit deze projecten.

Bomen, planten en gewassen

Boomaanplant Hoefakker Boomspecialisten

DSC_0600

Kunnen de vochtvasthoudende eigenschappen van Kaumera jonge aanplant helpen door het vocht in de grond beter vast te houden? Dat is de vraag waarmee een praktijkproef in het bos in Loenen van start gegaan is. De eerste resultaten zien er goed uit.

Koppert Biological Systems

DSC_0009 web

Koppert past Kaumera toe als onderdeel van hun biostimulanten. Na meerdere internationale veldtesten hebben wij nu een meerjarig contract met Koppert voor de levering van Kaumera.

N-xt Fertilizer

toepassing coating zaadkorrel lr

Samen met N-XT Fertilizers, Loonbedrijf Ten Hove en Zetadec, doen we een test met mais en Kaumera in de toepassing als bodemverbeteraar.

Hierbij proberen we de bodemactiviteit te stimuleren. Hierbij zijn testen ingezet met Kaumera als additief met een duurzame vloeibare meststof.

Doel van het onderzoek is vast te stellen of je door de verbetering van het bodemleven met het combinatie product Kaumera je minder meststoffen hoeft toe te voegen aan de bodem.